Tjenester

Forskaling

Vi har muligheten til å lage former til støping av betong i alle størrelser og tilpasser etter kundens ønsker og behov, enten om du ønsker å opprette en gangvei, trapp eller sette opp en støttemur i hagen, så kan vi hjelpe deg.

Plate på mark

Skal det bygges en ny bolig eller hytte? Plate på mark er en stødig og varm plate som danner grunnlaget for byggeprosjektet ditt og gir boligen eller hytten mer isolasjon fra grunnen under.

Gulvstøping

Vi utfører støping av gulv i betong. Betong er et slitesterkt materiale med stor styrke og egner seg som grunnfundament for bolig, hytte, garasje og terrasse.  Kontakt oss for befaring eller mer informasjon.

Grunnmur

Enten om det skal bygges en ny bolig, hytte eller garasje så kan vi hjelpe deg med ditt byggeprosjekt. Basert på kundens mål kan vi sette opp en grunnmur av betong i høy kvalitet og som skal tåle store påkjenninger.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.